Main Page Sitemap

Sauna de heuvelrug aanbieding


sauna de heuvelrug aanbieding

kortingen! Hoewel Sauna De Heuvelrug zelf geen hotel heeft, is overnachten mogelijk in samenwerking met de omringende hotels en pensions). Beauty Wellness, sauna de, heuvelrug -Veenendaal (provincie Utrecht) biedt meer dan alleen een dagje sauna. Beleef de, sauna de, heuvelrug ervaring, stap in de, wereld van Wellness, met verschillende typen sauna s en thermen, afgesteld voor een unieke optimale beleving en dus voor ieder altijd een passende temperatuur! Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en leuke acties? Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag. Daarnaast bieden het Turkse stoombad, de kruidentempel en het sanarium afwisseling met een wat lagere temperatuur. Horecagelegenheden In de horecagelegenheden van Sauna De Heuvelrug kun je terecht voor al je culinaire wensen. U vult volledig het formulier in om in aanmerking te komen voor deze 2 voor 1 entree aanbieding. Ruim 40 jaar de 'Garantie op gezellige ontspanning' aan de bosrand van natuurgebied de 'Utrechtse, heuvelrug met een heerlijk huiselijke sfeer van ultieme gezelligheid in een natuurlijke omgeving.

De huiselijke sfeer van, sauna De Heuvelrug zal er zeker voor zorgen dat je je helemaal op je gemak voelt en met alle sauna en thermen voorzieningen voor handen kom je niets tekort om geheel ontspannen weer de deur uit te lopen. De bekroonde sauna faciliteiten van. De Heuvelrug geven het heerlijke traditionele sauna gevoel. Sauna de Heuvelrug channel Een gezellig dagje genieten in de sauna, een bezoekje aan de masseur of beautysalon, een heerlijk hapje eten.sauna de heuvelrug aanbieding

Dat is wat je allemaal mag verwachten tijdens een Dagje Genieten bij. Beleef de Sauna de Heuvelrug ervaring Stap in de, wereld van Wellness, met verschillende typen sauna s en thermen, afgesteld voor een unieke optimale beleving en dus voor ieder altijd een passende temperatuur!

Nederlandse sauna cadeaubon fort beemster, Kees smit almelo aanbiedingen,

Kijk voor de geldigheidsperiodes van deze actie op: Twitter deze Actie. Je vind er onder andere een hooiberg sauna die speciaal ontworpen is voor de, finse Loyly (opgietingen een droge buitensauna met een temperatuur van 90 graden en een zoutsteen- en kruidensauna. Prijswijzigingen of typefouten voorbehouden. Met vijf verschillende sauna 's binnen en buiten is er genoeg keus voor ieders persoonlijke smaak. Keuken sluit 's zondags om 22:00u! Voor echte verwennerij kan je ook kiezen voor een van de body specials of spa rituelen. Heerlijke gerechten en natuurlijk een breed aanbod aan verfrissende drankjes worden geserveerd in de Bistro, de Wellness lounge en aan de bar. Home sauna, acties ยป 2 voor 1 Acties heuvelrug, samen naar de sauna met korting tot zelfs een geheel entree! Wellness is een verzameling van rituelen en dat beleeft u tijdens de beste opgietingen, zoals een stevige Hamam massage. aan de (prijs-)vermeldingen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.


Sitemap