Main Page Sitemap

Tikibad korting kruidvat


tikibad korting kruidvat

raas op grote hoogte heen en weer door drie megatrechters. Reis je via Leiden Centraal? De spannende banen, waar je alle kanten op glibbert, zijn allebei 14 meter hoog en beide 80 meter lang. Je kunt op deze manier tot 5 euro korting op Duinrell krijgen per persoon. .

Dit is goedkoper dan het kopen van een dagkaart voor het attractiepark en het Tikibad.
Je betaalt in dat geval alleen voor de uren die je echt in het park wilt doorbrengen.
Kruidvat kortingskaartje Duinrell Via Kruidvat zijn met enige regelmaat leuke acties voor een dagje Duinrell met korting.
Recent had Kruidvat nog een 50 kortingskaartje Duinrell actie.
Aanvankelijk was ook Tikibad inbegrepen, maar dat is helaas niet meer.

Dit is iets goedkoper dan aan de kassa. Op Dit is iets goedkoper dan aan de kassa. Op kun je altijd korting krijgen. Onze kaartjes zijn binnen voor as vrijdag.

Botsboten, als een kortingsbon ikwilmeerreizen.nl echte kapitein varen je kinderen rond in de vijver. Neem je zwemspullen daarom zeker mee naar Attractiepark Duinrell en beleef spetterende avonturen in het Tikibad! Af en toe is het echter 7,50 per ticket. Waar: op de site van Vakantieveilingen of, ticketveiling is er meestal wel een veiling te vinden. Moonlight, de Moonlight is de langste glijbaan in het zwembad. Er zijn hier namelijk maar liefst 13 glijbanen te vinden! Allereerst kan de korting alleen gebruikt worden indien men beschikt over 750 rentepunten van de ING. Op kun je altijd korting krijgen. Bij de Aquashuttle heb je helemaal zelf in de hand of je nat wordt of niet. Uiteraard kan dat goedkoper!


Sitemap