Main Page Sitemap

Korting z8 kleding


korting z8 kleding

op korting of bekijk onze. Voor de jongens is er altijd keuze uit kwalitatieve broeken, warme borgvesten, zachte sweatpants en verschillende tops zoals shirts, longsleeves en truien. De verschillende lijnen (newborn, baby en kids) worden afzonderlijk uitgeleverd. In Nederland en Belgi werd Z8 volop verkocht en er kwam steeds meer behoefte aan Z8 in grotere maten. Heb je nog andere vragen?

Maxeda pas korting praxis
Extra kortingscode bart smit

Uiteraard zijn er ook altijd vesten en jassen beschikbaar en bovendien is het prima onderling te combineren zodat je complete sets kunt maken en bestellen. Vrolijke prints en fun details: de baby- en kinderkleding van Z8 is niet voor niets een enorm succes. De collecties worden gemaakt van de beste stoffen en er is veel aandacht voor een perfecte afwerking van alle items. Wacht dus niet te lang met bestellen! Z8 kleding met korting kopen? Ben je ook zon liefhebber van het merk Z8 dan is er (nog meer) goed nieuws! Inmiddels is Z8 uitgebreid tot een volwaardig kinderkledingmerk.

Z8 is beschikbaar in verschillende lijnen, zo loopt de newborn lijn van maat 50 t/m 68, de babymaten lopen van 62 t/m 86 en kids van maat 92 t/m 128. quot;s als: 'I'm Handsome and I know it' en 'I'm the man' zijn erg leuk bij de jongenscollectie. Je kunt natuurlijk ook naar onze winkel in Alkmaar komen om de items direct te passen en mee te nemen. Wanneer we het over het grootste en populairste baby- en kinderkleding merk van Nederland hebben dan hebben we het natuurlijk over Z8, ook wel uitgesproken als zacht of "Z 8". Wanneer je niet zeker weet welke maat je moet bestellen, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Voor zowel jongens als meisjes bestaat de collectie uit trendy sweaters en shirts, leggings, jurken, jassen, borgvesten, sweatbroeken en rokjes. Het merk wordt elk seizoen goed verkocht maar er blijven altijd een aantal sale items om over om uit te kiezen.


Sitemap