Main Page Sitemap

Korting kaartjes nederlands elftal dames heerenveen


korting kaartjes nederlands elftal dames heerenveen

arrangement. Nederland 6, spanje 2, nederland 0 28 november 2017, nederland. Amsterdam ArenA, vriendschappelijke interland, oranje neemt het op tegen de Rode Duivels. Eten en een drankje van ons! Wacht dus niet te lang met het bestellen van tickets.

Koop jouw kaartje voor het sfeervak als je samen met andere fans wilt zorgen voor extra aanmoedigen voor Oranje! In het sfeervak staan onze trommelaars en is staan toegestaan. De vrije verkoop is inmiddels gestart. .

In voorbereiding op deze duels ontmoet de ploeg van bondscoach Ronald Koeman Peru in de Johan Cruijff Arena. Onze speciale gasten zijn. Voor het familievak zijn tickets vanaf 16,50 euro te bestellen (kids onder 15 jaar).

Lees dan eerst alles over onze knvb online ticketshop. Dit shirt mag in je collectie niet ontbreken! Vanaf 30 personen en vanaf 39,50 euro.p. Februari 2019, spanje (V) 18:15, nederland (V). Ter gelegenheid van dit prachtige hoogtepunt kortingsbon inleveren burgerking is een uniek shirt ontworpen voor alle Oranje fans. Wie met een groep Oranje ClubCardhouders de wedstrijd wil bezoeken en naast elkaar wilt zitten, dient de tickets in dezelfde transactie te bestellen. Zwitserland 0, denemarken 1, nederland 2, nederland. Nederland 2 13 november 2018, zwitserland 1, nederland 1 09 november 2018, nederland. Samen in het vak?

In oktober vervolgt Oranje de kwalificatiereeks, om te beginnen met de wedstrijd tegen Wit-Rusland (7 oktober in Rotterdam om drie dagen later Frankrijk (10 oktober in Amsterdam) te ontvangen. Dan kun je die hier voor 17,50 aanvragen. Oranje passe-partoutWil je naar alle thuiswedstrijden in de WK-kwalificatie? Lees verder vorig jaar.

Rose bikes kortingscode
Deen kortingsbon
Bart smit korting sinterklaas
Xenos korting boxmeer


Sitemap