Main Page Sitemap

Cultuurpas korting bioscoop


cultuurpas korting bioscoop

korting naar het spetterende eindfeest en gratis repeteren in én van de paviljoenen. Verloopt op : Altijd geldig, geplaatst : 1 jaar geleden, jyske sale tot 50 korting. Meer weten afrika filmfestival 6 OF.P.V. IK BEN AL ingeschreven, tot.04.2019 kan je bij je studentenadminstratie - bijvoorbeeld in de Universiteitshal - langsgaan. Je cultuurkaart is het hele academiejaar geldig.

Op onze Facebookpagina en in onze tweewekelijkse nieuwsbrief voor cultuurkaarthouders geven we heel wat gratis duotickets voor theater-, dansvoorstellingen en concerten weg. Via de nieuwsbrief van, ontvang je wekelijks nieuwe aanbiedingen, acties, kortingscodes en winacties. Met een cultuurkaart kost een ticket je 2,5 euro minder. Korting, het Depot is de pop- en rocktempel van Leuven. Meer weten parcum gratis toegang Parcum is het dialoogmuseum voor Religie, Kunst en Cultuur aan de Abdij van het Park. Die loopt over van de cultuurtips en buitenkansjes. 8,5 Ontdek voordelig de Afrikaanse filmcultuur in Kinepolis en Cinema ZED tijdens het Afrika Filmfestival.

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Bezoek website Werkte korting beekse bergen de code? Meer weten, hET depot. Studeer je aan KU Leuven in Leuven, UC Leuven-Limburg of luca Campus Lemmens? Het culturele leven in Leuven bruist en bubbelt.


Sitemap