Main Page Sitemap

Sauna weesp aanbieding


sauna weesp aanbieding

Het lijkt erop dat er sinds dat de sauna is opgericht weinig aan gedaan. Daarna ben ik buiten op het ruim opgezette terras wat gaan drinken. 1.000 gekocht, dagentree incl.sauna weesp aanbieding

Een dagje sauna bij, spaWeesp moet een feestje voor jezelf zijn waarbij je jezelf mag verwennen. Naast het onbeperkt gebruik van al onze faciliteiten, hebben.

In de vitrine naast de balie zie ik allerlei producten staan zoals dagcrÂmes.d. Er wordt altijd gevraagd of je een rondleiding wenst. Online reserveren is verplicht volgens de stappen op je voucher. In de brochure op de balie staat dat je voor 7,50 badslippers kunt kopen, maar bij navraag zegt de gastvrouw dat ze deze niet echt verkopen, omdat mijn maat er niet was? Kom heerlijk tot rust en praat gezellig bij met een vriend(in). Ik vind ze wel erg aan de prijzige kant, gemiddeld 125,- per potje of duurder. Zeer brutale vraag vond ik wel en het was duidelijk dat zij de werkdruk niet aankon. Greetz, De Mystery Guest. Overnachting SpaWeesp, wil je na een dagje sauna nog niet naar huis en graag in de buurt blijven slapen? Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

sauna weesp aanbieding


Sitemap