Main Page Sitemap

Korting met bibliotheekpas


korting met bibliotheekpas

de speel-o-theek mag de eerste keer 3 stuks speelgoed gratis lenen. Je bent welkom om te ontbijten, te lunchen of gewoon voor een lekker drankje. Zij krijgen dus 25,- korting bij het huren van een set van zeven spellen. Op vertoon van jouw bibliotheekpas bij de theaterkassa ontvang je 10 korting op de ticketprijs en geniet jij van een lekker dagje of avondje uit. Deze actie is het gehele jaar door geldig.

Gezelligheid en teambuilding staan centraal bij deze verrassende activiteit. Korting met bibliotheekpas, CJP, studentenkaart. U kunt kiezen uit koffie, thee of met korting naar de lion king musical frisdrank. Van maandag tot en met donderdag kunt u als bezoeker op vertoon van uw Bibliotheekpas met korting naar de film. Welk team krijgt het voor elkaar om diverse opdrachten binnen én minuut te volbrengen?

Je kunt kiezen uit: Dienbladenrace, slotenspel. Aan de zaal: Kaarten kunt u ook 30 minuten voor aanvang van de betreffende voorstelling aan de kassa van de zaal kopen, mits niet uitverkocht. Kijk voor meer informatie over de boekverfilming. Deze kortingen zijn niet stapelbaar.

Kortingscode skateboard webshop nl
Beeld en geluid museum korting
Ticket phantasialand korting 2019
Kamera-express.nl kortingscode


Sitemap