Main Page Sitemap

9 maanden beurs 2019 kruidvat


9 maanden beurs 2019 kruidvat

tot februari door consumenten gestemd worden. Er is ook ruimte voor kindjes om te zitten en tekenen aan kleine picknicktafels. Ook krijgen bezoekers de mogelijkheid omas het hemd van het lijf te vragen over hoe het vroeger ging. Kom naar de Negenmaandenbeurs! Dermocare ; voor 15 euro krijg je een rugzak die je mag vullen met 5 producten naar keuze van DermoCare. C A: In hal 9 vind je een houten frame waar je een mooie foto kan maken en op Instagram plaatst om zo kans te maken op én van de tien kortingsbonnen van 100 euro.

Met de test kun je specifiek vijf persoonlijke eigenschappen van de baby achterhalen, waaronder de definitieve oogkleur. Voor de allerkleinsten zijn er ook boxen en is er slaapgelegenheid. Organix (8.111 Diverse aanbiedingen om potjes, squeezys of knabbels te kopen.

In totaal zijn er een tiental speciale aanbiedingen die alleen tijdens de beurs voor deze speciale prijs te apple imac studentenkorting verkrijgen zijn. Nu kun je het bijvoorbeeld aan iemand anders geven, als een leuk kraamcadeau. Zij hadden ook een speciale Award te vergeven: De Consumer Award. . Beursaanbiedingen Kortingsacties Tijdens de beurs hebben vrijwel alle stands fijne kortingsacties waardoor je de toegangkaartjes er meteen weer uithaalt. Zoals de speciale actie 40 korting op Pampers maandboxen! Ga er dan maar vanuit dat je minimaal een half uur in de file staat voor de afslag en de parkeerplaatsen 1 tot en met 6 vol zitten. Kruidvat : Bij de stand van Kruidvat kan je je aanmelden voor de mama babytas. Dit is natuurlijk ook hét moment om je slag te slaan met de vele aanbiedingen en gratis weggevers. Rai restaurants / huishoudbeurs Andere opties zijn gebruik te maken van én van de restaurants van de Rai, onder andere bij de ingang van hal 8 vind je een restaurant, boven de ingang van hal 11 naar de Huishoudbeurs, en als je verder loopt tussen. Boezemvrienden route Nieuw op de Negenmaandenbeurs 2018 is de Boezemvrienden route. Bij hal 13 is er echter ook een soort bewaakte garderobe speciaal voor volle trolleys en shoppers. Bambino babysokjes 0-6 maanden 4 wortelhapjes zinkzalf red band snoepjes mascara van Max Factor Lotiondoekjes wegwerpslabbetjes wegwerpverschoningsmatjes babykam en borstel 2 setjes warmtegevoelige lepels milestone cards (Gratis) babydozen Goodiebags Naast de beurstassen zijn er nog veel meer fijne babydozen en goodiebags die een echte aanrader.

Douwe egberts koffie aanbieding kruidvat
Kortingscode kruidvat fotoboek xl
Fox korting vakantiebeurs


Sitemap