Main Page Sitemap

Korting 65 plus ns


korting 65 plus ns

reizen in de weekenden vanaf vrijdagavond half zeven tot.00 in de nacht van zondag op maandag. U kunt telefonisch hulp vragen. PlusOnline gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website zilveren kruis korting bij jaarbetaling van PlusOnline relevante aanbiedingen van PlusOnline te doen. Daar hoeft u niks voor te doen.

Daar kan de ouderen korting niet tegenop (treinkaartjes voor 65 plussers tip).
Wanneer je regelmatig kijkt op zal je er achter komen dat je wel heel voordelig kan reizen.
Zo kan je bijvoorbeeld met de hema treinactie in 2015 een dagkaart kopen voor een volwassene en twee kinderen van 4 tot en met 11 jaar voor 17,50 (treinkaartjes voor 65 plussers tip).
Als u met uw persoonlijke OV-chipkaart reist met bus, tram en metro, of met treinen van andere vervoerders dan.

Om als 60 of 65-plusser te profiteren van deze korting dient u een Dal Voordeel abonnement te kopen, waarmee u deze korting ontvangt. Dal Voordeel en, altijd Voordeel kunt u per jaar zeven, keuzedagen kopen. Het is geen duur betaalnummer. Met het kaartje blijdorp korting ah veel duurdere Altijdvoordeelabonnement (240 per jaar)heeft u ook recht op keuzedagen. Voor 65-plussers heeft NS wel extra voordeel: bij de abonnementen. Met dit abonnemenr heeft u 40 procent korting in de daluren. Bij aanschaf geeft u aan dat u 60 bent, waarop u 7 gratis keuzedagen kunt aanvragen. Dan hebben wij het juiste antwoord voor u opgezocht!

Hoeveel korting krijgt een 65-plusser?korting 65 plus ns

Ov chip met korting, Nrc kortingsbonnen marten toonder, Alensa korting, Van der valk korting diner,


Sitemap