Main Page Sitemap

Tante betsy aanbieding


tante betsy aanbieding

maand 'n folder voor uitgeven en Martien hielp me hier door me aan te bieden om ze gratis bij hem. Voorop kerkmeester Frans Ling, dan de pastoor van Ommel Jan Vogels en naast hem zijn broer die op bezoek was. Tweede rij: Onbekend, Harrieke van Goch, Nel Cortenbach, Sjef van Oosterhout en Drieka Verhees. Op de foto onder.l.n.r.: Tonny Schriks, Hans Heijligers, Harrie van Helmond, Rini van Gogh, Theo Coolen, en Louis Verdonschot.

tante betsy aanbieding

Vaak denken we toch nog terug aan Anneke en haar winkeltje van Search the world's information, including webpages, images, videos and more. Google has many special features to help you find exactly what you're looking for. Knsm Guestbook Welkom op het oude gastenboek van de kroonvaarders-site U kunt niet meer reageren in dit gastenboek Wilt u reageren, dan kunt u de reactie kwijt in het nieuwe gastenboek. Zwemmen in de Aqua Mundo.

VB0031 Om onze familie 'n plezier te doen heb ik hier 'n plaatje van mijn Ome Christ en tante Han. He4lp me maar met de rest als je die kent. De beetje jonger zijn als. Daar is ook deze foto gemaakt in 1960, nu dus alweer 58 jaar geleden. Ieder jaar komen vele duizenden mensen naar het bedevaartplaatsje om Maria te vereren. Boven: Trainer Peter Berkvens, Maria van den Broek - van Helmond, Anny Maas - van Bussel, Franka Haazen, Annelies kersten, Ria Eijsbouts, Marleen van Bussel en voorzitter Piet Timmermans. Met dank aan Ton van den Boomen. VB0185 Pater Jan Bakker deed zijn eerste heilige mis op 15 augustus 1953. Hendrikx - Vlaar klaar om de klok te luiden op het Koningsplein. Frans is veel te vroeg overleden en ook Ria, de vrouw van Henk Caris, waar we goed bevriend mee zijn, is ons veel te vroeg ontvallen. VB0134 Vader en moeder Vervoordeldonk uit de Hoogstraat met hun jongste dochter. Jaren '10 waren ook erg verdrietig, met twee kinderen overleden in 1918 aan de Spaanse griep en een vroeggestorven baby.


Sitemap