Main Page Sitemap

Korting treinreis


korting treinreis

een tweehonderd meter lange tunnel. Openingstijden VakantieVeilingen, de klantenservice van VakantieVeilingen is de hele week geopend op de volgende openingstijden. Niet geldig in treinen van Thalys en Eurostar. Boek je treinticket Bekijk meer fantastische treinreizen Kun je er geen genoeg van krijgen? Contact VakantieVeilingen, telefoon:, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Bekijk hier een overzicht van alle treinreizen.korting treinreis

Alternatieven voor een treinreis : NS Dal Dagkaart, geldig buiten de spitsuren:. Lekker een dagje er tussen uit? Dat wordt nog leuker met korting. De 50 korting is alleen van toepassing op het gedeelte van het Standaardtarief dat de vaste vergoeding van 1,0402 in 2e klas en 1,6019 in 1e klas per traject overtreft.

Harry Potter-decor: North Yorkshire Moors railway. Na Goathland gaat het langzaam heuvelafwaarts, richting het historische kuststadje Whitby, waar de geest van graaf Dracula de reiziger opwacht. Romantisch langs de Rijn: Mainz-Keulen. Naam en voornaam van de rechthebbende. Ben je 65 of ouder, dan krijg je een validering die 5 jaar geldig. De rit duurt een uur.


Sitemap