Main Page Sitemap

Korting billybird hemelrijk


korting billybird hemelrijk

als een strandgelegenheid waar het bij mooi weer goed toeven. Dat kan via het internet. Op die manier kun je jouw geld natuurlijk ergens anders aan besteden. Via bestel je makkelijk en snel. We wensen jullie alvast veel plezier toe in dit leuke en vrolijke park in Noord-Brabant. Je kunt tickets bestellen via de site van BillyBird zelf (dit is helaas zonder korting) of je kunt meebieden op een van bovenstaande veilingen.

Het overzichtelijke park heeft speciale gebieden die ingericht voor verschillende leeftijden.
BillyBird park Hemelrijk is een park met zowel binnen als buiten attracties n het park heeft een heerlijk strandbad.
Je kunt er klimmen, glijden en draaien in de binnenspeeltuin of in de buitenspeeltuin, rondjes rijden in het verkeerspark, klimmen in het touwparcours, voetballen, waterfietsen en nog veel meer.
In BillyBird Park Hemelrijk vermaken jong en oud zich een hele dag met alle leuke attracties, het bad.
Als lid van Hemelrijk krijg je vanaf 2018 op vertoon van je lidmaatschapspasje 40 korting op de entree bij 6 Plopsa parken.

Cadeaubon BillyBird, ken je iemand of een heel gezin die helemaal gek zijn op BillyBird Hemelrijk? Zomers zijn beide speeltuinen geopend van.00 tot.00 uur, in de winter tot.00 uur. Ook doet Kruidvat vaak mee aan dagjes uit acties, waarbij je korting kunt krijgen op een dagje uit. BillyBird kaartjes met Air Miles, als je Air Miles spaart kun je met korting BillyBird kaartjes kopen. Ga in de zweefmolen, in de draaimolen of rijd een paar rondjes in de botsautos. Maar ook als het wat minder weer is, kun je in Billybird Hemelrijk terecht bij de indoor activiteiten en speeltuin. Een uitdagend en avontuurlijk survivalparcours. Geef je beoordeling, titel is niet ingevuld, toelichting is niet ingevuld. Het toppunt van plezier blijft de familie-achtbaan!korting billybird hemelrijk

Dus 40 korting bij Plopsaland de Panne, PlopsaQua, Plopsa indoor Coevorden, Plopsa indoor Hasselt, PlopsaCoo en Holiday Park Pfalz.
Een echte aanrader om met korting via het internet te bezoeken, is het vermakelijke, gezellige en leerzame kinderpark Billybird Hemelrijk in Volkel, Noord-Brabant.
In dit recreatiepark en strandpark kunnen jij en jouw kinderen zowel binnen plezier beleven, als buiten.
BillyBird, park, hemelrijk, heb je zin om naar een leuk kinderpretpark te gaan?

Steps 70 korting
Galak kortingsbon


Sitemap