Main Page Sitemap

Walibi tickets korting jumbo


walibi tickets korting jumbo

ons helaas geen aanbiedingen of promoties bekend in samenwerking met Lidl en Walibi. Ook hiervoor geldt: het park is nu gesloten dus er zijn nog niet echt acties te vinden. Heb je deze munten nog niet ingeleverd? Walibi Holland is van maart tot en met oktober geopend.

walibi tickets korting jumbowalibi tickets korting jumbo

T/m kun je sparen voor korting op diverse uitjes in en rondom Nederland. 3 Jumbo dagje uit met max 17,50 korting Bij Jumbo kan je elk jaar tussen april en mei sparen voor kortingsmunten van 2,50 per stuk. Met die munten koop je korting op je Walibi tickets. Met Jumbo geniet je van korting op de leukste Dagjes Uit in en rondom Nederland. Zo kon je tussen 14 maart en munten sparen.w.v.

In totaal zijn er 40 verschillende attractieparken die meedoen aan de Dagjes uit- actie van Jumbo en C1000. Imbull01 Verlopen op: 30 september 2016. Adres Walibi Holland Walibi Holland Spijkweg 30 8256 RJ Biddinghuizen Walibi Holland is goed met het openbaar vervoer bereikbaar (Walibi Express vanaf station Harderwijk). Maak een account aan via Facebook (je hoeft dan geen Duits adres op te geven) en bestel de deal! Welke attractieparken doen met met de Dagjes uit- actie? Air Miles Walibi Holland, als jij ook Air Miles spaart dan kun je deze inwisselen voor een Walibi Holland E-ticket. Gelukkig bieden een aantal websites dit dagje uit met korting aan. Ga dan naar Walibi Holland met de meest spannende achtbanen en te gekke attracties. Zoek je iets leuks en leerzaam voor jonge kinderen, dan is voordelig naar het Spoorwegmuseum ook leuk. Gratis entree Walibi, bij Walibi krijg je tot 6 jaar gratis entree! De voordelige toegangskaarten zijn niet geldig tijdens Halloween Fright Nights dagen.


Sitemap