Main Page Sitemap

Treinkaartje voor 9 uur reizen


treinkaartje voor 9 uur reizen

die in vele gevallen bij alle treinvervoerders gebruikt mogen worden. Voor een spotgoedkope prijs van 13,99 reist u onbeperkt kris kras door heel Nederland. Voor een papieren kaartje binnenland moet men selecteren "Ik heb geen OV-chipkaart dan "Losse kaartjes". Musea, stedentrips, dagje weg met korting of een NS dagretour lunch. Xerox, die verkocht is aan Affiliated Computer Services, Inc. Een anonieme OV-chipkaart kan niet van tevoren worden besteld. Een alleenreizend kind van 6 t/m 11 betaalt de halve prijs, een alleenreizend kind van 12 t/m 14 betaalt voor procenten berekenen groep 8 uitleg het Nederlandse traject de volle en voor het Duitse de halve prijs. NS Dagretour 19 (Februari 2019 bekijk Actie. NS Wintertoer 14,50 Bekijk Actie Hij is er weer!

Volgens de folder loopt de reisinformatie tot en met 13 mei. Doordat de automaten alleen guldens slikten moest men bij een tariefsverhoging creatief zijn. Het veranderen van een instelling (zonder betaling) kan de vorm aannemen van: Het laden van een product, bijvoorbeeld Tijdelijke Klassewissel of Samenreiskorting. Kruidvat NS dagkaart actie De eerste treinkaart actie van dit jaar is weer een feit. Namelijk een NS dagkaart voor alle binnenlandse treinen plus de mogelijkheid om met deze goedkope treinkaartjes onbeperkt gebruik te mogen maken van alle metros, bussen en trams van RET en de trams en RandstadRail van HTM alleen hun nachtbussen zijn hiervan uitgezonderd. Omdat Bahncard RailPlus inhoudt is dit voor de houder van Bahncard25 geen bezwaar want de korting is dan ook. Voor reisdagen in het weekend zijn de tarieven iets hoger, waarbij u al voor 26 met de trein naar Belgi reist. In 1990 verschenen in de trams van lijn 5 en 51 naar Amstelveen weer kaartautomaten. Deze kun je online aanschaffen maar wil je het gelijk in huis hebben dan kun je het ook gewoon gelijk in de winkel aanschaffen. Let wel, alleen in de trein, niet in de (reguliere) bus. Aantal personen: 1 volwassene 2 kinderen (4 t/m 11). Er zijn dit jaar minder dagkaartacties, dus wees er op tijd bij!

AH treinkaartje : NS Dagkaart Goedkoop- treinkaartje.nl - Goedkope Alle Goedkope Treinkaartjes Januari 2019 Treinkaartje met croissant 21 via Vind ns dagretour

Kortingscode voor voordeeluitjes, Nederlands instituut voor beeld en geluid openingstijden,


Sitemap