Main Page Sitemap

Wanneer kan je met korting reizen ns


wanneer kan je met korting reizen ns

Mag ik nu zowel de treinen van NS nemen als de treinen van Arriva? Wil je een nachtje blijven bij je familie dan koop je voor 19 euro ook twee enkeltjes zodat je de ene dag kan vertrekken en de volgende dag terug kan. Ik heb een Voordeelurenabonnement, is dit abonnement ook geldig bij Arriva? Albert Heijn, VakantieVeilingen, ActievandeDag, Spoordeelwinkel of NS zelf. Reis je alleen met Arriva? Wanneer je op saldo reist of met een abonnement kunnen er verschillen optreden tussen Arriva en NS producten/reizen. Het Vrij Reizen abonnement is geldig van maandag t/m vrijdag vanaf.00 uur. Check eerst de geldigheidsdatum van uw kaart.

Dit betekent dat hij/zij hetzelfde traject als jou volgt en in dezelfde trein en klasse plaatsneemt. Omdat je incheckt bij NS in de dalperiode, krijg je vanaf station Sittard naar station Utrecht Centraal het 40-kortingstarief berekend. Kan je bij de kaartautomaten van klasse wisselen? Maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Hieronder twee voorbeelden met een Dal Voordeel abonnement.

Op deze dagen is je treinkaartje de hele dag geldig. Omdat je incheckt in de spitsperiode betaal je voltarief. De reisplanner geeft aan dat er zowel met NS als met Arriva gereisd kan worden. Geef je nu op voor onze. Het Vrij Reizen abonnement is geldig in de regio Rotterdam in bus, tram en metro van de RET. Op de specifieke trajecten waar je kunt kiezen tussen een trein van NS of Arriva, betaal je bij Arriva het regionale Limburg tarief en bij NS het landelijk spoortarief. De prijs die je betaalt is afhankelijk van het traject, de afstand en het moment waarop je reist.

Ns wanneer met korting reizen, Morgen wil ik met een paar vriendinnen van Arnhem naar Amsterdam en weer terug reizen. Door de regel dat je pas.00 kan inchecken hebben we besloten op de heenreis een halte later in te stappen, namelijk in Ede(want hierdoor zouden we wel.00 inchecken, als we in Arnhem zouden inchecken zou dit voor.00 zijn). Altijd Vrij: altijd vrij reizen met, nS, altijd Voordeel : 20 korting in spitsuren, 40 korting in daluren Kids Vrij : kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen met een eigen OV-chipkaart gratis en onbeperkt met u mee. Heel simpel en breed gezegd krijg je korting, wanneer je :. Student met, oV-studentenkaart bent.


Sitemap