Main Page Sitemap

Hotel katwijk aan zee soldaat van oranje


hotel katwijk aan zee soldaat van oranje

matineevoorstellingen van Soldaat van Oranje De Musical kunt u genieten van een smakelijke lunch in Restaurant Noordeinde. U kunt uw aanbetalingsvoucher ter waarde van 15,- per persoon vooraf reserveren. Er staat kortingscode veegjevoeten dan een tafel voor u gereserveerd en de voucher wordt in mindering gebracht op uw rekening tijdens het diner. Volgens cijfers van m, mAAK UW keuze, reserveer een tafel. Bloemen inspireren mensen en de bloemen in de Keukenhof verbinden mensen uit de hele wereld, die samen genieten van tulpen, geuren en kleuren. Een parkeerkaart kost 7,75 (exclusief verzendkosten). Dat kan dan via de links hieronder. Je kan de cadeaukaart verzilveren bij Eventim tijdens het betalingsproces van je online boeking of je betaalt ermee bij de kassa van de TheaterHangaar. Klik hier om uw aanbetalingsvoucher ter waarde van 5,- per persoon te reserveren.hotel katwijk aan zee soldaat van oranje

Wat u ook voor ogen hebt met uw verblijf.
Katwijk aan Zee, wij begroeten u graag in ons gezellige familiehotel, gelegen aan de rand van de dorpskern en vlakbij het strand.

Let op: In verband met de draaiende theaterzaal kunnen gasten die na aanvang arriveren pas in de pauze plaatsnemen. Boekbaar op basis van beschikbaarheid voor aankomst van tot. Boek dan voor slechts 8,50 per persoon het pauze arrangement. Hotel Noordzee biedt verschillende arrangementen waarmee u uw verblijf nog voordeliger maakt. Kamers aan de voorzijde hebben een balkon en prachtig uitzicht op zee, strand en duinen. Deze kaart is online te bestellen bij. Moderne accommodatie, onze kamers en studio's zijn licht en modern ingericht, van alle gemakken voorzien en worden dagelijks schoongemaakt. Indrapura Wassenaar, genieten van de Indonesische keuken in all-you-can-eat concept. Heb je nog geen tickets voor de musical, boek de gewenste opties dan mee tijdens het bestellen hiervan. Tijdens het boekingsproces is het mogelijk de volgende opties bij te boeken. Pauze-arrangement, wilt u graag na het eerste deel van de voorstelling ontspannen genieten van de pauze? Diner, in Restaurant Noordeinde kunt u uw avond starten met een heerlijk diner of dineren na de matinee voorstelling.

Karten delft aanbieding
Ipad air 2 hoes aanbieding


Sitemap